fbpx
ATM Fiber

Shpejtësi Tjetër Nivel

Kërkoni Internet Stabil të Shpejt dhe Efikas pa ndërprerje, ATM Fiber ju ofron të gjitha në një tjetër nivel.

Kyçja dhe Depozita FALAS

Nëse kontrata është për 6 apo 12 muaj, klienti në këtë rast nuk ka nevoj të paguaj paisjet vetëm shërbimin dhe në momentin që ndërprehet kontrata paisjet janë pjese e Artmotion.

24 X 7 NË SHËRBIM

Ekipi i ATM Fiber është në dizpozicion për ti kryer shërbimet e ofruara për klientë, 24 / 7.

Përjeto Shpejtësi dhe
Çmenduri të internetit

Internet me pakot më të shpejta dhe me çmimet më të mira në tregun e Kosovës.

Me mundësi zgjedhje për Klient apo për Biznesin tuaj

(045) 568 400
(044) 627070
Kontakto tani:
Email : info@atmfiber.com

PRODUKET TONA

VPN

DARK FIBER

IP REALE

Për këto produkte ju lutem kontaktoni në: arlind@atmfiber.com

ABONOHU PËR OFERTA

Unë vetëm dua t'ju falënderoj për sherbimin tuaj. Unë jam shumë i kënaqur dhe mirënjohës.

Pyetjet më të popullarizuara

- Ofertat Internet per rezident

  • Pako Start deri ne 20 mbps
  • Pako Family deri ne 50 mbps
  • Pako Premium deri ne 250 mbps

Si mund te marr IP Publike ?

Hapat te cilat duhet plotesuar per Ip Publike jane:

  1. Duhet te keni kontraten e biznesit tuaj,
  2. Duhet te keni pako te Internetit Biznes jo Residencial (i thjeshte),
  3. Çmimet e pakove te Internetit Biznes varen nga shpejtesia e rrjetit te cilin e kerkoni.

Per me shume detaje ndjek linkun ne vazhdim..

www.atmfiber.com

IP Publike nuk mundesohet per klient te thjeshte per arsye te keqperdorimeve te mundshme!

Per me shume na shkruani ne:  arlind@atmfiber.com

Cilat kanale perfshihen ne platformen ATM Fiber?

Platforma ATM Fiber perfshin mbi 200 kanale si: Kanalet vendore, kanalet vetanake, kanalet e platformës Tring, kanale sportive, filma, dokumetare, kanale gjermane, italiane, franceze, mbi 30 kanale turke, kroate, ruse etj.

Si mund te perfitoj nga oferta?

Duhet te nenshkruani kontrat 12 mujore, ku pagesat mund ti beni ne baza mujore, 1 , 6 apo 12 mujore. Pagesat mund te behen ne pikat shitese, distributorët apo edhe permes bankes si Pro Credit Bank, Raffieisen Bank, BKT, NLB, TEB, Bank Ekonomike si dhe në Western Union.

Si mund te kem me shume se nje resiver me platformen ATM Fiber ne shtepin time?

Kontrata duhet te nenshkruhet per 6 – 12 muaj + 5 euro/muaj paguani per resiverin e dyte me kanalet e njejta si ne resiverin e pare

Ku mund te bejme pagesat?

ATM Fiber :
Pikat e shitjes:
  • Rahovec – Rahovec Bellacerke Rr. Agim Kelmendi
  • Gjakove “ Rogove Rr. Haxhi Hoti

Ofertat per biznese te vogla dhe te mesme

ATM Fiber ofron sherbime te internetit me shpejtesi  prej 10 mbps, 20 mbps deri ne 50 mbps. Wireless dhe modem falas per kontrata 1 vjeqare, gjithashtu edhe per Pako Duo.

Perkrahje teknike 24/7 ne nr 045 568 400

Sherbimet per biznese te medha ofrohen permes pakove specifike sipas nevojave tuaja ku perfshijne sherbimet e internetit dhe televizionit.

Kontakto ne departamentin e biznesit per me shume informata 044 62 70 70 ose arlind@atmfiber.com

KYÇJA DHE DEPOZITA FALAS

Kyçja dhe depozitat janë falas vetëm:

  • Nëse kontrata është për 6 apo 12 muaj, klienti në këtë rast nuk ka nevoj të paguaj paisjet vetëm shërbimin dhe në momentin që ndërprehet kontrata paisjet janë pjesë e ATM Fiber.
  • Të gjithë klientët të cilët  nëshkruajn kontrata vetëm internet, me pagesë mujore, duhet t'i paguajn edhe pajisjet përcjellëse

Ju lutemi plotësoni informatat e më poshtme dhe njëri prej agjentëve tanë do të ju kontaktojë sa më parë.

Ju lutemi plotësoni informatat e më poshtme dhe njëri prej agjentëve tanë do të ju kontaktojë sa më parë.

Ju lutemi plotësoni informatat e më poshtme dhe njëri prej agjentëve tanë do të ju kontaktojë sa më parë.

Ju lutemi plotësoni informatat e më poshtme dhe njëri prej agjentëve tanë do të ju kontaktojë sa më parë.

Ju lutemi plotësoni informatat e më poshtme dhe njëri prej agjentëve tanë do të ju kontaktojë sa më parë.

Ju lutemi plotësoni informatat e më poshtme dhe njëri prej agjentëve tanë do të ju kontaktojë sa më parë.