Adresa Zyrtare
Rr. Lidhja e Pejës,
Ish Amortizatoret,
Prishtinë, 10000
Repulika e Kosovës.
Qendra e thirrjeve:
080020600
038606050
038606053 (për biznese)
kujdesi@artmotion.net

distributorët e autorizuar

Pikat e shitjes:

 • Pejton – Rr. Perandori Justinian
 • Sheshi “Zahir Pajaziti" (tek Hotel Grand)

Distributorët:

 • Proone Comp Rr. Haxhi Zeka  (afër Toni Market )
 • Arttin Shpk – Rr. Bulevardi i Deshmorëve 85/A –
 • Arttin Shpk  – Luan Haradinaj
 • Aurela – L (Labinot Shala) – Barilevë
 • Age Dpt (Elez Gërvalla) – Lupq
 • Securityworld – Rr. Rexhep Krasnqi Kulla nr 2 – Emshir
 • 2ProSolutions – Rr. Vëllezrit Fazliu – Vranjevc
 • Pc Shop – Rr. Hasan Prishtina, nr.106, Obiliq
 • Smart Pr – Rr. Muharrem Fejza 1 1 – Lagja Spitalit
 • Hello-G  – Rr. Bajram Kelmendi, P.N.
 • Të gjitha pikat e Western Union

Pikat e shitjes:

 • Pejë – Rr.Mbetresha Teutë

Distributorët:

 • Mediacom – Rr. William Walker
 • Urata-A – Rr. Beteja e Koshares p.n / Orari 08:00 – 23:00
 • Urata-A – Rr. Adem Jashari
 • MediaCom – Rr. Luan Haradinaj / Decan
 • Të gjitha pikat e Western Union

Distributorët:

 • Fess Tech  – Rr. Komandand Kumanova / Orari i punes 09:00-20:00
 • Të gjitha pikat e Western Union

Distributorët:

 • Dpt te Tahiri  – Fshati Carralev  /  Orari i punës 09.00-22.00
 • Të gjitha pikat e Western Union

Pikat e shitjes:

 • Ferizaj – Rr. 12 Qershiori

Distributorët:

 • Arttin Shpk – Rr. Rexhep Bislimi pn – 049 952 252
 • Arttin Shpk – Rr. Bajram dhe Gursel Sylejmani pn – 049 952 258
 • Të gjitha pikat e Western Union

Distributorët:

 • H2 Holding – Zigberg – Rr.Hysen Xhakolli p.n –  / Nr Kontakti : 045600090 / Orari 09:00 – 18:00
 • Techcom – Rr. Nëna Tereza
 • Të gjitha pikat e Western Union

Distributorët:

 • StarPlus – Rr. Xhavit Demaku Drenas
 • Të gjitha pikat e Western Union

Pikat e shitjes:

 • Sheshi Shadervan

Distributorët

 • Arttin Shpk –   rr. Remzi Ademi
 • Ernes I. Zurnaxhi B.I – Rr.Ahmet Prishtina 25 A,
 • Të gjitha pikat e Western Union

Pika e shitjes

 • Rr. Nëne Tereza
Distributorët:
 • A – EL TOBACO Sh.p.k.Rr. Leke Dukagjini nr.14
 • Të gjitha pikat e Western Union

Pika e shitjes:

 • Xhelal Hajda – Toni
 • Të gjitha pikat e Western Union

Pika e shitjes:

 • Rr. Bulevardi i Pavarësisë (te Comodita Home)
 • Të gjitha pikat e Western Union

Pika e shitjes:

 • Rr. Hasan Prishtina
 • Të gjitha pikat e Western Union

Pika e shitjes:

 • Sheshi Mehë Uka

Distributorët:

 • Qendra Zejtare Hajdin Berisha
 • Brigada 123

Kontakto Tani

Na shkruani mesazh direkt nga faqja jonë për sygjerime apo lavdata plotësoni fushat e mëposhtëme dhe na dërgoni mesazhin tuaj. Faleminderit !